Som tak prázdny.
Bravčové plece bez kosti
6.79 € / kg
Bravčové plece je charakteristické svojím vnútrosvalovým tukom, napriek tomu sa nepovažuje za mastné mäso. Keďže bravčové plece nepatrí medzi suché mäsá, je vhodné na varenie rôznych gulášov, ale aj na pečenie vcelku, dusenie, grilovanie a údenie.
Vyskúšajte kapustnicu s bravčovým plieckom podľa nášho receptu:
Vianočná kapustnica s domácou klobásou
Ďalšie recepty...
Zloženie a nutričné hodnoty
Zloženie
jednozložkový tovar
Nutričné hodnoty
Balenie:
Čerstvé mäso: chladený tovar balený v ochrannej atmosfére alebo vo vákuovom balení
Výrobca:
ISTERMEAT a.s., Povodská cesta 14, 929 01, Dunajská Streda
Neobsahuje lepok
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Skladujte pri teplote od 0 do +4°C
Možno zamraziť
Vhodné na gril
Na varenie