Som tak prázdny.
Bravčová panenka
11.50 € / kg
Bravčová panenka, známa aj ako sviečková, jednoznačne predstavuje najjemnejšiu a najkvalitnejšiu časť bravčoviny. Najčastejšie sa používa na prípravu steakov a medailónikov, ale je vhodná aj na pečenie vcelku a dusenie. Ak sa pohrávate s myšlienkou marinovania, smelo do toho, panenka je správnou voľbou.
Panenka je dokonalá sama osebe, preto neponúkame možnosť ďalšieho spracovania, vždy ju posielame vcelku.
Pripravte si panenku podľa nášho receptu:
Bravčová panenka s hlivou ustricovou
Ďalšie recepty...
Zloženie a nutričné hodnoty
Zloženie
jednozložkový tovar
Nutričné hodnoty
Balenie:
Čerstvé mäso: chladený tovar balený v ochrannej atmosfére alebo vo vákuovom balení
Výrobca:
ISTERMEAT a.s., Povodská cesta 14, 929 01, Dunajská Streda

Neobsahuje lepok

Krajina pôvodu: Slovenská republika

Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia

Skladujte pri teplote od 0 do +4°C

Možno zamraziť

Na varenie