Som tak prázdny.
Kuracie prsia
9.90 € / kg
Kuracie prsia sú považované za najcennejšiu časť kuracieho mäsa - je suchšie a má nízky obsah tukov. Vďaka širokým možnostiam ich využitia sú najpoužívanejšou časťou kuraciny. Vhodné sú na pečenie vcelku na spôsob steakov, na dusenie v podobe plátkov, na vyprážanie rezňov ako aj na opekanie a prípravu soté.
Pripravte si kuracie prsia podľa nášho receptu:
Bakoňské kuracie prsia
Kuracie prsia na banícky spôsob
Ďalšie recepty...
Zloženie a nutričné hodnoty
Zloženie
jednozložkový tovar
Nutričné hodnoty
Balenie:
Čerstvé chladené mäso, na tácke 3 ks, cca. 700 g
Výrobca:
Hydina PIERKO, s.r.o., Gaštanový rad 4168/9, 929 01, Dunajská Streda
Neobsahuje lepok
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Skladujte pri teplote -2°C až + 4°C
Možno zamraziť
Na varenie